24/7 Service

24/7 Service


Bij ons kunt u met PIN betalen!

Bij ons kunt u met PIN betalen!

070-888 30 56

Riool service

Rioolservice Den Haag: Problemen met de riolering? Zit er een verstopping? Of is er een lekkage? Neem dan gelijk contact op met onze riool service. Wij zijn altijd bereikbaar en zijn snel ter plaatse om de problemen vakkundig op te lossen.

Professioneel, snel en betrouwbaar

Wij beschikken over de modernste apparatuur op het gebied van riolering. Met deze apparatuur kunnen wij rioolproblemen op een snelle, professionele en vakkundige wijze oplossen. Met onze 24 uur spoedservice bieden wij u de mogelijkheid om zelfs in de nacht contact met ons op te nemen. 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen in het jaar staan wij voor u klaar. Heeft u met spoed een loodgieter nodig bij u in de regio Den Haag? Neem dan direct contact met ons op via 070-8883056.

Verstopping

Verstopping van de riolering is een veel voorkomend probleem. Iedereen heeft het wel eens meegemaakt. Het water in het toilet loopt niet meer weg of het water blijft in de wasbak staan. Bij verstopping is het verstandig om een professional in te schakelen. Dit is niet alleen belangrijk om de verstopping spoedig te verhelpen. Ook wordt de kans op schade kleiner. Wanneer u zelf met bijvoorbeeld chemische ontstoppers gaat ontstoppen kan er schade ontstaan. Wilt u schade voorkomen en de verstopping snel laten ontstoppen? Bel dan de Riool service via 070 888 305. Onze loodgieter komt spoedig naar u toe om het probleem te verhelpen

Lekkage

Is er lekkage ontstaan in de riolering? Of wilt u de riolering laten inspecteren op eventuele schades? Ook dan kunt u op ons rekenen. Onze loodgieters beschikken over professioneel apparatuur om schade in kaart te brengen en de conditie van de riolering te bepalen. Door jaarlijks de riolering te laten controleren bent u er van verzekerd dat de conditie van de riolering omhoog gaat. Vermoedt u dat er een lekkage in de riolering zit? Of wilt u het rioleringsstelsel in kaart brengen? Neem dan contact op met onze Riool service via 070-8883056.

De oplossing! Riool service Den Haag

Problemen met de riolering? Nieuwe riolering aanleggen? Rioolinspectie? Geen enkele klus is te gek voor onze loodgieter. Of het nou gaat om een kleine of grote klus. Wij staan voor u klaar. Bel 070-8883056 voor Riool Service Den Haag.