24/7 Service

24/7 Service


Bij ons kunt u met PIN betalen!

Bij ons kunt u met PIN betalen!

070-888 30 56

Loodgieter Voorburg

Ook wanneer u een professionele loodgieter zoekt in de regio Voorburg bent u bij ons aan het juiste adres. Loodgieter Voorburg kan u van dienst zijn met alle werkzaamheden op het gebied van loodgieterswerk. Door onder andere onze jarenlange ervaring en onze kennis van het loodgieters vak kunnen wij u professioneel en nauwkeurig werk leveren. Hieronder ziet u enkele werkzaamheden die onze loodgieters voor u kunnen verzorgen,

  • 24 uur spoedservice
  • Onderhoud en reparaties loodgieterswerk
  • Installatie, reparatie en onderhoud CV en CV- ketels
  • Aanleggen riolering, water- en gasleidingen
  • Verstopping ontstoppen
  • Lekkage opsporen en verhelpen

24 uur spoedservice Loodgieter Voorburg

Niet alleen voor de dagelijkse werkzaamheden kunt u rekenen op Loodgieter Voorburg. Ook wanneer u met spoed een loodgieter nodig heeft staan onze loodgieters voor u klaar. Lekkage? Verstopping? Of andere calamiteiten met uw loodgieterswerk? Wacht dan niet langer. Wanneer u niet direct de hulp inschakelt van een vakman kan de schade hoog oplopen. Dit zorgt niet alleen voor aanzienlijk veel schade, maar ook de kosten lopen hoog op. Met spoed een loodgieter nodig? Bel dan direct 070-8883056. Wij zijn 24/7 bereikbaar voor al uw calamiteiten.

Lekkage

Lekkage is zeer vervelend. Lekkage veroorzaakt vaak overlast. Heeft u bijvoorbeeld een lekkende kraan? Lekkage aan het dak? Een gesprongen leiding? Of zit er lekkage in een leiding? Loodgieter Voorburg is altijd bereid u van dienst te zijn. Onze loodgieters kunnen door professioneel gereedschap en vakkennis de lekkage opsporen en verhelpen. Lekkage? Of wilt u advies over het voorkomen van lekkage? Neem dan contact met ons op via 070-8883056. U wordt gelijk doorverbonden met een loodgieter bij u in de regio Voorburg.