24/7 Service

24/7 Service


Bij ons kunt u met PIN betalen!

Bij ons kunt u met PIN betalen!

070-888 30 56

Loodgieter Delft

Loodgieter Delft, Direct een loodgieter nodig bij u in de regio Delft? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een 24 uur spoedservice. Dit houdt in dat onze loodgieters dag en nacht bereikbaar zijn voor al uw spoedgevallen. Is er een gesprongen leiding? Toilet verstopt of lekkage? Voorkom meer schade en bel direct 070-8883056.

24 uur spoedservice

Bent u op zoek naar een professionele loodgieter? Onze loodgieters kunnen u van dienst zijn met het verhelpen van alle denkbare ongemakken. Hierbij moet u denken aan bijvoorbeeld lekkage, verstopping of rioolproblemen. Met spoed een loodgieter nodig? Neem direct contact op met onze loodgieter via 070-8883056.

Diensten

Door jarenlange ervaring en vakmanschap bieden wij alle werkzaamheden aan op het gebied van het loodgieters vak. Met het juiste apparatuur en materiaal zorgen onze vakmannen ervoor dat zowel kleine als grote klussen professioneel worden uitgevoerd. Niet alleen wanneer u met spoed een loodgieter nodig heeft kunt u op ons rekenen. Ook wanneer u dagelijkse loodgieterswerkzaamheden heeft kunt u een beroep doen op onze vakmannen. Hieronder ziet u een kleine greep uit ons aanbod,

  • Opsporen en verhelpen lekkages
  • Verhelpen verstoppingen
  • Plaatsen, vervangen en onderhoud CV en CV – ketels
  • Radiotoren vervangen
  • Installatie water- en gasleidingen
  • 24 uur spoedservice
  • Onderhoud en reparatie loodgieterswerk

Snel aanwezig

Onze loodgieters zijn altijd snel aanwezig. Problemen met de af- of toevoer van water?  Of wilt u een afspraak maken met een van onze loodgieters in de regio Delft? Neem dan contact met ons op via 070-8883056.