24/7 Service

24/7 Service


Bij ons kunt u met PIN betalen!

Bij ons kunt u met PIN betalen!

070-888 30 56

Lekkage

Lekkage is zeer vervelend. Vaak is de lekkage moeilijk te vinden en ontstaat er veel schade. Zelfs een zeer kleine lekkage kan veel schade met zich meebrengen. Heeft u lekkage? Laat deze dan direct verhelpen door een loodgieter bij u in de regio Den Haag. Bel 070-8883056 voor Loodgieter Den Haag.

Loodgieter Den Haag 24 uur spoedservice

Meestal ontstaan problemen met loodgieterswerk op een onverwachts moment. Onze loodgieters beschikken over een 24/7 spoedservice. Dit houdt in dat zij 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen in het jaar bereikbaar zijn voor al uw spoedgevallen. Lekkage? Voorkom schade en bel direct 070-8883056. U hoeft alleen uw postcode in te voeren en u wordt gelijk doorverbonden met een loodgieter bij u in de regio Den Haag.

Loodgieter Den Haag Lekkage opsporen

Loodgieter Den Haag Lekkage opsporenWanneer lekkage moet worden verholpen zal deze eerst moeten worden opgespoord. Niet altijd is namelijk de oorzaak van de lekkage bekend. Onze loodgieters in Den Haag kunnen voor u door middel van professioneel apparatuur en jarenlange vakkennis de lekkage snel opsporen en direct herstellen. Speciale lekdetectie zorgt ervoor dat er geen sloopwerk hoeft plaats te vinden. Lekkage? Voorkom meer schade en bel direct 070-8883056. U komt direct in contact met een loodgieter die snel ter plaatse kan zijn om de schade te herstellen.

Waterschade voorkomen

Voorkomen is beter dan genezen. Dit geldt ook voor lekkage. U kunt zelf het risico van lekkage verkleinen. Door bijvoorbeeld regelmatige controle en preventie uitgevoerd door een professionele loodgieter. Hieronder ziet u nog enkele maatregelen die u kunt treffen voor het voorkomen van lekkage,

  • Laat waterleidingen, riolering en afvoeren jaarlijks controleren
  • Controleer regelmatig het dak van uw woning
  • Laat dakgoten, afvoeren en het dak jaarlijks schoonmaken, onderhouden en eventueel repareren
  • Voorkom bevriezing van leidingen (laat kranen, leidingen en watermeters isoleren)
  • Sluit buitenkranen in de winter af
  • Bewaar waardevolle bezittingen niet in de buurt van een waterleiding of andere leiding

Heeft u met spoed een loodgieter nodig? Of wilt u meer informatie over het opsporen of voorkomen van lekkage? Neem dan contact met ons op via 070-8883056. U kunt direct in contact met een loodgieter bij u in de regio Den Haag.